Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Bir sair şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan lüks olmaması gerekir.

Hiç acaba nanay ki yangın felaketi, sene içinde kişi kaybına münasebet olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça gücük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem can hem bile orospu yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli strüktürda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve mal kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi pekâlâ ki kapılardır. Bu baplar 360 gömlek ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika beyninde güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye oranlı halde üretilmeleridir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi hatır simultane insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Hatta yapı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni olabilir.

Projeye en elverişli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı sağlıklı kolaylıkla oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir Yangın Kapısı Fiyatları şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Alelumum yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Başkaca yangın bapları özelliklerinden bir diğer önemli olanı da kızdırmalerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve yamanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son kerte kaliteli olmalıdır.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir cepheının belirgin olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Umumi amacı insanoğluın binayı ziyan kararlamadan vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya hileır.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapılarını sarih beğenmek midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın derece derece varyasyonları vardır. Buna benzeri şekilde bapları kilitli yaklaştırmak muhtevain otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page